Altijd al eens willen leren bridgen?

Foto: DDS

Altijd al eens willen leren bridgen? Het is leuk, gezellig en uitdagend, want je moet je hoofd erbij houden. Vleutense bridgeclub ‘Door Durf Sterk’ start weer met cursussen.

In De Schakel in Vleuten zijn er wekelijks op de maandagmiddag (start 21 januari) van 14:00 uur tot 16:30 lessen voor prille beginners. Op donderdagavond (start 24 januari) van 19:45 tot 22:15 uur is een vervolgcursus voor spelers die ‘boekje 1’ al onder de knie hebben. Voor beide cursussen geldt dat je geen bridgepartner hoeft te hebben.

Bridgedrive

Op 17 januari vanaf 19:30 uur is er een unieke bridgedrive bedoeld voor bridgers met kennisniveau ‘Boekje 1’, geschikt voor iedereen die een beetje kan bridgen; ook voor wie vroeger gebridget heeft en het weer wil oppakken. De spellen zijn door een bridgedocent uitgezocht en sluiten aan bij het niveau van startende bridgers. Je kan je als duo maar ook individueel aanmelden, want er worden paren gevormd door de docent.

Aanmelden

De drive is laagdrempelig en gratis. Het is een goede gelegenheid om eens kennis te maken met de gezellige locatie en met de docent. Om mee te doen op 17 januari graag uiterlijk 15 januari aanmelden. Meer informatie en aanmelden bij Joke Ederveen, ederveen.joke@hccnet tel. 06 463 77 226.

Cookieinstellingen