Duik in het Zand: knus binnenfestival a.s. zondag

Foto: Frank Peek

Op zondag 13 januari 2019 vieren DOCK en Cultuur19 de start van het nieuwe culturele jaar met Duik in het Zand. Op diverse locaties in Brede School Het Zand vinden tussen 12.00 en 17.00 uur optredens, workshops en presentaties plaats.

Wie je kunt zien? Onder andere Catching Cultures Orchestra, Foto-n-Zo, Jeugdorkest Leidsche Rijn, Dans Atelier 42 en Kinderen Ouders Zingen. Catching Cultures Orchestra is een kleurrijk gezelschap, dat een podium wil zijn voor de talenten en eigenheid van mensen die naar Nederland gevlucht zijn. Hun optredens bieden mensen met verschillende achtergronden de gelegenheid om ieders muziek te ervaren, elkaar te inspireren en bij elkaars leefwereld betrokken te raken. Het Jeugdorkest Leidsche Rijn (een jong orkest bestaande uit kinderen vanaf 8 jaar) verzorgt vervolgens een optreden op het podium in de hortus. Ook het Koorkest o.l.v. Jeroen Schipper laat van zich horen met een sprankelend concert in samenwerking met het seniorenkoor De Componist.

Knus binnenfestival

Maar er is nog veel meer te doen en te beleven. Duik in het Zand is een knus binnenfestival voor alle leeftijden en is gratis toegankelijk. Veel lokale organisaties geven er jaarlijks een voorproefje van wat er komend jaar te doen is op het gebied van cursussen en workshops. Duik in het Zand wordt georganiseerd door Cultuur19 en DOCK. Brede School Het Zand is gevestigd op Pauwoogvlinder 20, 3544 DB Utrecht. Meer informatie, een routebeschrijving en het hele programma is te vinden op www.cultuur19.nl. Duik in het Zand is een onderdeel van de Culturele Zondag Nieuwjaarsduik.

Reacties

article
18242
Duik in het Zand: knus binnenfestival a.s. zondag
Op zondag 13 januari 2019 vieren DOCK en Cultuur19 de start van het nieuwe culturele
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2019/01/08/duik-in-het-zand-knus-binnenfestival-a-s-zondag/
2019-01-08T15:54:05+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2019/01/08155339/Duik_in_het_Zand.jpg
Duik in het Zand Leidsche Rijn
Algemeen, Geen categorie