Meedoen met wijktheater? Je kunt nog aanschuiven!

Foto: stut

Meedoen met de gratis theaterworkshops van Stut Theater? Dat kan! En het is leuk en gezellig.

Stut Theater geeft op dinsdagavonden workshops aan mensen uit de wijk. Het thema voor deze ronde is ‘Thuisgevoel in je buurt’. Mensen uit Vleuten en De Meern kunnen tot 2 oktober nog aanschuiven als het ze leuk lijkt. Ervaring is echt niet nodig! Zin in gezellige avonden en in nieuwe contacten in de buurt wel. Voor aanmelden of meer informatie mail of bel nadouadahmane@welzaamutrecht.nl / 06-26042429.

Maatschappelijke onderwerpen

Stut Theater is een bijzonder theatergezelschap uit Utrecht. Ze maken theatervoorstellingen over maatschappelijke onderwerpen, gebaseerd op de verhalen en ervaringen van de spelers. Dit zijn geen professionele acteurs, maar mensen die niet of nauwelijks met theater te maken hebben en die hun eigen verhaal willen delen. De voorstellingen zijn multidisciplinair, tekst wordt afgewisseld met onder andere muziek, dans en beeld. Stut speelt in theaters, buurthuizen, wijkcentra, personeelskantines, scholen en op allerlei andere plaatsen.
Stut maakt de voorstellingen om actuele thema’s aan de kaak te stellen, taboes te doorbreken en om spelers in hun kracht te zetten.

Cookieinstellingen