KunstKerstKadoShop bij Het Atelier

Foto: Het Atelier

Alweer voor de 4e keer organiseren Marloes Wijtsma en Martha Goedings van @KunstLint de Kunst Kerst Kado Shop.
Het atelier in het Maximapark aan de Alendorperweg is voor deze gelegenheid weer helemaal ingericht met werk van kunstenaars uit het netwerk uit de omgeving.

Het atelier wordt gedurende zes dagen omgetoverd tot Kunst Kerst Kado Shop, een galerie-achtige Pop-Up. Er is een grote variatie aan KunstKerstKado’s voor een vriendelijke prijs: schilderijen, beelden van steen en keramiek, illustraties, boekjes, kunstkaarten, grafisch werk (cyanotype en gelprints), glaskunst, vilt, papier.

Kom kunst shoppen midden in het mooie Maximapark. Niet online, maar gewoon op een plek waar je naar binnen kunt om rond te kijken en je even onder te dompelen in kunst. En wat is nou leuker dan een KunstKado van lokale kunstenaars weg te
geven tijdens de feestdagen!? Kom binnen als u wandelt in het Park en kijk eens of er iets voor u bijzit. Met elke aankoop ondersteunt u een bevlogen, plaatselijke kunstenaar!

Adres: Atelier, Alendorperweg 10a, Vleuten, in het Maximapark.
Openingstijden: donderdag, vrijdag, zaterdag 14, 15, 16 december en donderdag, vrijdag, zaterdag 21, 22, 23 december, van 13-17.00 uur. 14-23 dec 13.00-17.00

Deelnemende kunstenaars:

Schilderijen van: Cath Duncan, Marloes Wijtsma, Martha Goedings, Monika Stugarek.
Jacolien de Jong (cyanotype, textiel), Ineke Smienk (glaskunst),
Anke van der Kwaak (keramiek, vazen, sieraden),
Studio Namenia/ Inge Visser (vilt),
Karin van Kooten (boekjes, illustraties, sieraden),
Renata Nieuwenhuizen (beelden), Marja Lenstra (papierkunst, sieraden,origami)

Cookieinstellingen