Kunst- en Cultuurshow 25 jaar cultuur in Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern

Foto: Hist. Vereniging

Leidsche Rijn bestaat dit jaar 25 jaar. Op zondagmiddag 22 oktober organiseert de Historische Vereniging Vleuten De Meern Haarzuilens en Leidsche Rijn een programma om de culturele rijkdom van Leidsche Rijn in de spotlights te zetten. Ze doet dit in samenwerking met Cultuur19 en De Vrijstaat.

In het 25-jarig bestaan van de wijk Leidsche Rijn is er een gevarieerd en bijzonder cultureel landschap ontstaan. Met een veelheid aan kunstenaars, (amateurkunst)organisaties en professionele gezelschappen heeft Leidsche Rijn een kleurrijk en uitdagend aanbod ontwikkeld voor iedereen. Met onder andere:
Harmonie Orkest Vleuten (HOV)
Dansatelier 42
Vocal Arts Academy
Tjerk Ridder
Marieke Dubbelman (Vinex Vrouwtje)
Daphne de Bruin (Vicky Vinex)
Lucie de Saint Vincent
en bijdragen van
Podium Hoge Woerd, RAUM, Sharing Arts Society, Klub 19, Kersenboomgaard Ateliers, De Vrijstaat & Cultuur 19 en kunstenaarscollectief Kunstlint.

Tevens wordt de winnaar van de fotowedstrijd “Het mooiste beeld van Leidsche Rijn” bekend gemaakt. Tot slot wordt de stedenbouwkundige Riek Bakker in het zonnetje gezet. Zij heeft als ontwerper van het Masterplan Leidsche Rijn een grote inbreng in de wijk zoals wij die nu beleven.

Datum en locatie:
Zondag 22 oktober 2023, 14.00-16.30 uur
Cultuurcampus, Burchtpoort 5, Utrecht Vleuterweide.
Prijs: 5 euro of gratis voor bezitters van een U-pas.

Website voor meer informatie en kaartverkoop / reserveren

Cookieinstellingen