Vanaf 15 augustus werk aan de Madridstraat

Foto: Evalien van 't Veen

Binnenkort worden de laatste woningen aan de Madridstraat opgeleverd. Daarom gaat de gemeente in week 33 de Madridstraat afsluiten om de rijbaan en plateaus definitief aan te leggen. In het wijkbericht staat het volgende.

Wat gaan we doen?
Vanaf dinsdag 15 tot en met 17 augustus gaan we schades aan de rijbaan herstellen en de rijbaan definitief asfalteren. Ook worden op twee plaatsen snelheidsremmende plateaus aangebracht. Deze plateaus komen op de ruimte tussen de laatst aangebrachte woonblokken waar de ingangen van de parkeergarage zitten. Het deel voor de school is al klaar, maar valt wel onder het deel dat afgesloten is voor doorgaand verkeer. Bij slecht weer moeten we de werkzaamheden uitstellen. Wij informeren u dan over een nieuwe
datum.

Wat betekent dit voor u?
Tijdens de werkzaamheden is het geel/zwart gemarkeerde deel van de straat afgesloten voor autoverkeer. Bewoners van de woonblokken De Parkwachter, Park Avenue en Vestibule kunnen dan tijdelijk gebruik maken van de (voormalige) bouwterreinen
aan de zijde van de Laurierweg om de ondergrondse parkeergarage te bereiken. De woningen zijn wel lopend bereikbaar.

 

Cookieinstellingen