Zelf trainen op de atletiekbaan

Foto: Gem. Utrecht

Trek die sprint, loop de spierpijn uit of verbeter uw persoonlijk record. Of wil je beachvolleyballen en oefenen op het calisthenicspark? Dit kan allemaal op atletiekbaan Prinses Amaliapark door online te reserveren. Geen zin om alleen te trainen? Sluit u dan aan bij een vereniging.

De atletiekbaan ligt in Leidsche Rijn naast sporthal de Sportcampus, aan de Monarchvlinderlaan 70. Er is 400 meter atletiekbaan (6 banen) en een binnenveld atletiekbaan (inclusief verspringen, hoogspringen, kogel, speer en discuswerpen). U kunt een atletiekbaan reserveren voor eigen looptraining. U betaalt dan €2,50 per uur. Met een toegangscode kunt u zelf het hek naar de baan openen. De code geeft ook toegang tot het gebouw waar lockers en toiletten zijn. Aan de buitenkant van het gebouw vindt u een waterkraan.

Zo reserveert u een baan:

Ga naar het reserveringssysteem.
Kies bij activiteit ‘looptraining’.
U boekt de baan, betaalt met iDEAL en u ontvangt een code.

Beachvolleybalvelden: Deze kunt u reserveren via Stichting Beachvolleybal Utrecht.
Calisthenicspark: Dit park is net buiten het hek. Iedereen mag dit park vrij gebruiken.

 

 

 

Cookieinstellingen