Comedyhuis en Wijkrestaurant Venster: comedy hotspot

Foto: Comedyhuis

Comedyhuis en Wijkrestaurant Venster slaan wederom de handen ineen voor een uniek en bruisend experiment dat je niet wilt missen. Op zondag 25 juni wordt het restaurant weer omgetoverd tot een comedy hotspot, waar een line-up van getalenteerde comedians je buikpijn van het lachen bezorgen terwijl jij geniet van een heerlijke brunch.

De show belooft een onvergetelijke ervaring te worden met nuchtere maar ook beschonken optredens. Verwacht scherpe grappen, absurde anekdotes en een flinke dosis improvisatie van niemand minder dan Shariff Nasr, Roel C. Verburg, Ruud Smulders, Djoni de Vos en Jelle Brouwer. Deze comedy-helden staan garant voor een middag vol lachsalvo’s en tranen van het lachen. Maar dat is nog niet alles! Wijkrestaurant Venster heeft in samenwerking met The Stillery uit Amsterdam een sensationele cocktailbar opgezet, waar je kunt genieten van heerlijke Bloody Mary’s, verfrissende Mimosas en smaakvolle Punch. Laat je verrassen door de creatieve mixen van deze ervaren cocktailshakers terwijl je ontspant en geniet van de bruisende sfeer. De brunch start om 11.30 uur, maar de eerste act begint rond 12.45 uur/13.00 uur. Het lunchmenu biedt een scala aan smakelijke opties, waaronder heerlijk malse brisket en verrukkelijke brioche. Bereid je voor op een culinaire ervaring die perfect samengaat met de humoristische acts op het podium. Mis deze unieke gelegenheid niet en verzeker jezelf van een plekje bij de comedyshow “Comedians worden dronken terwijl jij bruncht” bij Wijkrestaurant Venster. Tickets zijn nu beschikbaar en het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

 

Tijd: Zondag 25 juni, Lunch start om 11.30 uur, eerste act om 12.45 uur/13.00 uur. Locatie: Wijkrestaurant Venster. Adres: Berlijnplein 520, Leidsche Rijn

Voor meer informatie en kaartverkoop: https://comedyhuis.nl/shows/comedy-diner-venster-leidsche-rijn-2-4-6/

Adverteren op Nieuws Leidsche Rijn
Geïnteresseerd in lokaal adverteren? Wij lichten graag de mogelijkheden toe! Neem contact op met Dolf Verschuren op [email protected] of bel naar 06-40253846.
Cookieinstellingen