Kunstvakantieweek 2023: Future Farm

Foto: De Vrijstaat

Dit jaar staat onze Kunstvakantieweek in het teken van LARP – Live Action Role Play. Wat?! In een week tijd maken we samen Future Farm, een real-life game waarin wij zelf de spelers zijn. In dit spel leven superhumans, robots, dieren en cyborgs samen op een futuristische boerderij. Wie zijn deze wezens? Wat kunnen ze allemaal, hoe vullen ze hun dagen en hoe ziet het eruit als ze samenwonen op één plek? Zijn ze vijanden of vrienden? Woedt er een oorlog of kunnen mens en machine het goed met elkaar vinden?

Met je groep en verschillende kunstenaars ga je aan de slag om deze toekomstige aardbewoners vorm te geven. We bedenken kostuums, verdiepen ons in hun uitvindingen, bouwen aan hun woningen en geven vorm aan hun cultuur. En hoe meer we van hen weten, hoe meer we hen ook worden. Zo is deze laatste week van de zomervakantie een avontuur waar spel en werkelijkheid steeds meer door elkaar lopen!

Vijf dagen lang zijn we de uitvinders, onderzoekers en bouwers die Future Farm ontwerpen. Bij de eindpresentatie op de zesde dag spelen we de spannende finale van de game, waarin ook de bezoekers een rol krijgen.

Praktische informatie
Maandag 14 t/m zaterdag 19 augustus
De Kunstvakantieweek bestaat uit een dagprogramma van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. In de ochtend volgen de groepen verschillende workshops en activiteiten binnen het thema van Future Farm, in de middag werken ze met kunstenaars vanuit diverse disciplines aan de game. De deelnemers overnachten thuis. Op zaterdag 19 augustus is er een openbare presentatie waar de kinderen, jongeren en kunstenaars hun werk presenteren.

Voor 8 t/m 15 jaar
De kinderen en jongeren worden ingedeeld in verschillende groepen (8-10 jaar, 10-12 jaar en 11-12+ jaar) waar overlap in leeftijd in zit. Iedere groep heeft een vaste begeleider.

Kosten
Deelname aan de Kunstvakantieweek kost 305 euro; met de U-pas is dit 275 euro. Deze prijs is voor het complete programma van maandag t/m vrijdag + de eindpresentatie op zaterdag. Het is mogelijk om (een deel van) de deelnamekosten met de U-pas te betalen, of eerst een aanbetaling te doen van 135 euro. Neem hiervoor contact met ons op via [email protected].

 

Adverteren op Nieuws Leidsche Rijn

Geïnteresseerd in lokaal adverteren? Wij lichten graag de mogelijkheden toe! Neem contact op met Dolf Verschuren op [email protected] of bel naar 06-40253846.

 

Cookieinstellingen