Workshop Positieve Gezondheid

Foto: Indekerngezond

In deze workshop leer je hoe je veerkrachtig kunt leven en om kunt gaan met de uitdagingen in je leven. Je gaat aan de slag met jouw Positieve Gezondheid. Je krijgt uitleg wat dit inhoud en hoe je dit kunt toepassen in de dagelijkse praktijk door middel van het spinnenweb gespreksmodel van Machteld Huber.

Ontdek waar je in je leven invloed op kunt uitoefenen en waar je je regie kan nemen op je eigen leven. Wat vind je belangrijk? Waar word je blij van? Je leert de achtergrond kennen van het gedachtegoed van Positieve Gezondheid. Samen met anderen deel je wat voor jou belangrijk is en hoe je dit ook in jouw omgeving kunt toepassen.
In Positieve Gezondheid staat een betekenisvol leven centraal, daarom wordt mensen gevraagd wat zij zélf het liefst willen veranderen. Je spreekt daarmee hun bron van veerkracht aan.

Voor wie?
Voor alle vrijwilligers in Utrecht die meer in contact wil komen met de eigen veerkracht en naar datgene wil zoeken naar wat hun leven zo betekenisvol maakt.

De training wordt gegeven door Esther van der Tak. Esther heeft interesse in de wereld van patiëntenzorg, die van zorgverleners en alle facetten waar je mee te kampen hebt. Hoe houd je een kwaliteit van leven? Zeker bij migraine (zoals bij Esther) speelt de onzichtbaarheid
een enorm grote rol, welke hand in hand gaat met veel onbegrip en een taboe. Esther is iemand die kijkt naar mogelijkheden en vooral naar samenwerken. Haar ervaringsdeskundigheid zet ze dan ook graag in om anderen in te laten zien dat je leven niet stopt als je een chronische aandoening hebt.

Workshop Positieve Gezondheid
dinsdag 18 april 2023 19:30 tot 21:30
Maximaal 12 deelnemers, de workshop gaat door bij minimaal 3 deelnemers. De deelname is kosteloos. Inloop vanaf 19:00

Beschikbare plaatsen : 4
Activiteitstype: Offline in Indekerngezond, Brusselplein

 

Adverteren op Nieuws Leidsche Rijn

Geïnteresseerd in lokaal adverteren? Wij lichten graag de mogelijkheden toe! Neem contact op met Dolf Verschuren op [email protected] of bel naar 06-40253846.

 

Cookieinstellingen