Prezo-Keurmerk voor Johannes Hospitium Vleuten

Foto: Hospice Vleuten

In maart van dit jaar heeft het Johannes Hospitium Vleuten opnieuw het Prezo keurmerk behaald. Prezo staat voor prestaties in de zorg.

De auditors waren: “Onder de indruk van de toewijding en creativiteit die het hospiceteam toepast om wensen en behoeften van gasten en naasten te realiseren”. Daarnaast waren er complimenten voor een hecht en kwalitatief goed team.

Het Johannes Hospitium Vleuten levert zorg aan mensen in de laatste levensfase. Daarbij gaat het niet alleen om de verpleegkundige zorg, maar ook om aanvullende zorg als aromatherapie, muziek- of beeldende therapie, en ook aan de geestelijke begeleiding wordt veel aandacht besteed. Het Johannes Hospitium noemt deze zorg “liefdevolle topzorg”.
Met het behalen van het keurmerk tonen zij aan dat deze liefdevolle topzorg voldoet aan alle eisen die er aan professionele hospicezorg worden gesteld.

 

Adverteren op Nieuws Leidsche Rijn

Geïnteresseerd in lokaal adverteren? Wij lichten graag de mogelijkheden toe! Neem contact op met Dolf Verschuren op [email protected] of bel naar 06-40253846.

 

Cookieinstellingen