Petitie kaasboer Veldhuijzen in Vleuten loopt goed

Kaasboer Veldhuijzen moet na 30 jaar misschien weg
Kaasboer Veldhuijzen moet na 30 jaar misschien weg
Foto: A. Veldhuijzen

Kaasboer Alexander Veldhuijzen uit Bodegraven moet wellicht door Europese regels voor standplaatshouders zijn standplaats aan de Hindersteinlaan opgeven. Daarom is hij een petitie gestart.

In 30 jaar heeft de kaasboer in Vleuten een grote klantenkring opgebouwd die trouw op vrijdag bij hem langskomt. Al 1800 personen hebben de petitie van Veldhuijzen getekend. Veel mensen reageren op onze Facebooksite op het nieuws dat de kaasboer weg zou moeten uit Vleuten. Een greep daaruit:

Annemarie: “Te bizar voor woorden die Europese regels!!!! Alexander staat hier al 30 jaar en is een begrip in Vleuten, hij moet blijven!!!!”
Marie-Simone: “Wij halen hier ook al jaren onze kaas. Top kwaliteit/prijs en ontzettende vriendelijke mensen…. Petitie is ondertekend!”
Henk: “Belachelijk. Wij willen niet eens een andere kaasboer! Lang leve Europa.”

De petitie zal tijdens een vergadering in februari aangeboden worden aan de gemeenteraad. De kaasboer heeft tot het einde van dit jaar de tijd om het tij te keren.

 

 

 

Ook lokaal adverteren op leidsche-rijn.nieuws.nl? Dat kan! Wij lichten graag de mogelijkheden toe! Neem contact op met Dolf Verschuren op [email protected] of bel naar 06-40253846.

 

 

Reacties

Cookieinstellingen