Wereldlichtjesdag 2022 Leidsche Rijn

Foto: WLD

Wereldlichtjesdag 2022 vindt op 11 december voor de achtste keer plaats. Ook dit jaar vanuit de Kerk aan het Lint. Om de kinderen herdenken, hun namen te noemen, gedichten te lezen en naar muziek te luisteren.

Voor wie?
Voor vaders, moeders, broers, zussen, opa’s, oma’s, ooms, tantes, juffen, meesters, neven, nichten, vrienden en vriendinnen. Kortom, voor iedereen die een kind wil gedenken. Welke leeftijd het overleden kind had of hoe lang geleden het overleden is, speelt geen rol. Iedereen die een kind mist, is meer dan van harte welkom om dit kind samen te gedenken.

Wanneer en waar?
De ceremonie start om 18.45 uur in de Kerk aan het Lint, Alendorperweg 103 (Vleuten). Vanaf 18.15uur is de deur van de kerk open. Er is een sfeervol, ingetogen programma met muziek, gedichten, het noemen van de namen de kinderen voor wie dat wil en het aansteken van kaarsen.

Aanmelden en meer informatie
Wil je de naam van een overleden kind laten noemen, dan kan dat! Deelname is gratis, een bijdrage in de kosten is welkom. Je kan je vanaf vandaag via deze link aanmelden om deel te nemen aan de ceremonie

Aanmelden

 

Reacties

Cookieinstellingen