Nieuwe sponsor voor het damesteam Utrechtse Rugby club

Nieuwe sponsor voor het damesteam Utrechtse Rugby club
Nieuwe sponsor voor het damesteam Utrechtse Rugby club
Foto: URC

Er is een nieuwe sponsor voor het damesteam Utrechtse Rugby club. Met de start van het nieuwe seizoen zijn de dames van de Utrechtse Rugby Club (URC) in het nieuw gestoken. Met A-PIC heeft het team een uitstekende sponsor voor de komende jaren gevonden.

“Het damesteam speelt super fanatiek”, vertelt Serdar Aslan van A-PIC. “Het rugby-spel en plezier zijn het belangrijkste. Het eerste damesteam van URC is niet weg te denken uit de top van de Nederlandse competitie, al jaren bestieren zij in deze snel groeiende damesport de top van Nederland. Met het plezier hoog in het vaandel wordt gebouwd aan een onderscheidende manier van rugby spelen.”

A-PIC levert zorgprofessionals met diverse achtergrond aan ziekenhuizen, klinieken en praktijken. A-PIC is sinds 2010 partner van meer dan 55 zorginstellingen in het land.

De Utrechtse Rugby Club speelt op Sportpark Rijnvliet In Leidsche Rijn. URC heeft momenteel ruim 500 leden en is daarmee een van de grootste clubs van Nederland. De heren- en damesteams nemen deel aan de competitie, verdeeld over de diverse klassen. De jeugd van URC is vertegenwoordigd in alle leeftijdscategorieën vanaf 4 jaar, en maakt de laatste jaren een enorme groei door.

Afgelopen zondag won het Utrechtse damesteam thuis in hun nieuwe shirts met 27-0.

 

Cookieinstellingen