Workshop Leer jezelf presenteren

Foto: MichielTon.com

JobOn, de landelijke community voor iedereen die zich wil ontwikkelen in zijn of haar loopbaan, organiseert op 16 november de Nationale Werkbezoekdag. Tijdens deze dag geven werkgevers & werknemers geïnteresseerden een ‘kijkje in de keuken’ van hun bedrijf of functie tijdens een (online) netwerkgesprek.

Voorafgaand een deze dag organiseert JobOn voorbereidende workshops. Op woensdag 9 november vindt het event ‘Oefen je pitch voor de Werkbezoekdag’ plaats in Utrecht.

Het is algemeen bekend dat het merendeel van de vacatures wordt ingevuld via netwerken. Het voeren van netwerkgesprekken is leerzaam én kan een belangrijke stap zijn om in beeld te komen bij een organisatie waar jij wil werken. Want mocht er een vacature vrij komen bij het bedrijf waar jij al gesproken hebt met een medewerker, dan heb je vaak al een voorsprong. Daarnaast werkt het altijd goed om jouw toegevoegde waarde en wensen voor een baan aan mensen kenbaar te maken, je weet nooit waar een gesprek toe kan leiden.

“Daarom de werkbezoekdag en dit event, waar wij met de deelnemers inzoomen op het verhaal en de pitch die zij tijdens hun netwerkgesprekken kunnen gebruiken. We gaan samen aan de slag met oefeningen tijdens deze bijeenkomst, zo leert iedereen die een baan zoekt of zich wil oriënteren, hoe je het beste kan netwerken en jezelf kan presenteren.”, aldus Petra van der Vlugt.

Werkzoekenden en geïnteresseerden kunnen gratis deelnemen aan dit event. Het event vindt plaats op 9 november van 10.00 tot 12.00 uur bij de Alchemist 2, kantoor JobOn, Europalaan 2 in Utrecht.

Over de JobOn & de Werkbezoekdag 
JobOn is de landelijke community voor iedereen die zich wil ontwikkelen in zijn of haar loopbaan. Vrijwilligers organiseren netwerkbijeenkomsten, workshops en online trainingen in samenwerking met gastsprekers en locaties die zich ook vrijwillig inzetten voor deze doelgroep. Op 16 november organiseert JobOn de Nationale Werkbezoekdag, waar ook jij aan mee kan doen. Meer over JobOn: www.jobon.nl en meer over de Werkbezoekdag: www.werkbezoekdag.nl

Reacties

Cookieinstellingen