Fos, die Bob bedacht, die de wereld bedacht (6+): familievoorstelling van Het NUT

Foto: Het Nut

Het NUT (Nieuw Utrechts Toneel) presenteert deze herfstvakantie de familievoorstelling Fos, die Bob bedacht, die de wereld bedacht, een voorstelling voor iedereen van 6 tot 106. De voorstelling is dit najaar te zien in Leidsche Rijn, Utrecht, Amsterdam, Enschede en Hoofddorp.

Fos, die Bob bedacht, die de wereld bedacht is een muzikale, speelse, spannende en filosofische voorstelling voor iedereen van 8 jaar en ouder over de vraag hoe je samen kan spelen als je iets anders gelooft dan je vriendje of vriendinnetje. Fos weet niet wie zijn moeder is. Zijn vader praat nooit over haar. Gelukkig heeft Fos Bob. Die is er altijd voor Fos. Als hij ergens mee zit, of als hij een vraag heeft. Bob weet alles. Bob kan alles. Bob heeft altijd een antwoord.

Meer info en kaartverkoop: www.het-nut.nl

Tekst Floor Leene

Regie Joep Hendrikx

Spel Yara Piekema, Emile Rogissart (stage)

Decor en kostuum Malou Palmboom

Audiovormgeving en audioproductie Sebastiaan Bax

Productie Femke Brands

Scènefoto’s Bart Grietens [download]

Campagnefoto Jeannette Slütter [download]

Grafisch ontwerp Buurmen

 

Reacties

Cookieinstellingen