Lichtsculptuur maken voor Sint Maarten Parade

Foto: Sint maarten parade

De traditionele Sint Maarten Parade kan dit najaar op 11 november weer plaatsvinden. Vorig jaar is er wegens corona uitgeweken naar een Ronde van Sint Maarten op het Berlijnplein. Dit bleek een waardig alternatief, want gedurende twee avonden bekeken zo’n 7500 bezoekers de honderden lichtsculpturen.

De Sint Maarten Parade van dit jaar vormt de finale van de viering van Utrecht 900. Voor de Parade maken alle tien wijken van Utrecht een ‘blikvangende’ lichtsculptuur. Wil je mee bouwen aan de lichtsculptuur van Vleuten/De Meern? Dat kan.

Ervaring is niet nodig. Je bouwt samen met andere enthousiastelingen aan een sculptuur die bestaat uit bamboestokken, wilgentenen en papier. Tijdens de Parade draag je met je groep de verlichte sculptuur door de binnenstad van Utrecht.

Tijd: de komende woensdagen van 13:30 – 16:00 uur
Locatie: Castellum Hoge Woerd; Hoge Woerdplein 1
Kosten: GRATIS (een vrijwillige bijdrage aan Geef om je Stad is welkom)

Aanmelden via [email protected] Graag je naam en telefoonnummer vermelden.

Reacties

Cookieinstellingen