Kinderboekenfeest woensdag 5 oktober in Het Zand

Foto: Frank Peek

Dompel je onder in spannende verhalen bij de theatrale voorleesactiviteiten van Marianne van Houten of verwonder je over de kracht van een gedicht over de natuur tijdens het Kinderboekenfeest.

Met Marije Uijtdehaage maak dat gedicht op een raamsticker om thuis voor het raam te hangen. Ga met een loep op zoek naar allerlei bodemdiertjes of geniet van de smaak van een groene appel bij de appelkraam. Natuurlijk kun je ook volop grasduinen tussen de tweede-hands kinderboeken of je Gi-ga-groen laten schminken. 

Entree is gratis. Activiteiten, 2ehandsboeken, eten en drinken zijn vanaf 0,50 cent (1 strip) te verkrijgen. Strippenkaarten zijn op de dag zelf vanaf 8.15 uur te koop in eenheden van 2 en 4 euro. Graag gepast geld meenemen.

De opbrengst wordt ingezet om het Groene Schoolplein nog groener te maken!
Adres: obs het Zand, Pauwoogvlinder 20, ingang aan kant Park Groot Zandveld.

Georganiseerd door Brede School Het Zand, ouders en team obs het Zand, Cultuur19, Gro-up en (wijk-)partners. Mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage uit het initiatievenfonds van de Gemeente Utrecht. 

Meer informatie op de site van Brede School Het Zand hierover én over de Avonturenclub (start 10 oktober) en de activiteit Leesavontuur (start 11 oktober).
www.bredeschoolhetzand.nl of link https://bit.ly/3Szix4M

Reacties

Cookieinstellingen