Kindervoorstelling Wacht’s even in Theater Lombok 

Foto: De stilte

Op 14 september a.s. is de kindervoorstelling Wacht’s even, door De Stilte in Theater Lombok.

Een wereld ontvouwt zich uit een bouwpakket. Sneeuwwitte objecten vullen de leegte. Een tafeltje, een krukje, een deur, een kleine piano. Maar wacht ’s even… Is hier iemand? Twee personages verdwijnen en verschijnen in een ongerept landschap tot het onvermijdelijke gebeurt: ze komen elkaar tegen…

Hoe ga je om met iemand die anders is? Van wie je niet eens weet wat voor iemand het is? Een mens, een hond, een vogel? Gelukkig hoeven ze elkaar niet te veranderen. Wacht ’s even.. blijf maar lekker wie je bent.

14 september 2022, 11 uur en 15 uur
​voor 0,5 t/m 5 jaar
duur 40 minuten
Theater Lombok, Makassarstraat 84

Reacties

Cookieinstellingen