Muzikale parade door De Meern

Foto: De Boomgaard

Op zaterdag 17 september presenteren Orkest De Tegenwind en De Feestband van Harmonieorkest De Bazuin De Meern in het kader van Utrecht 900 de laatste van drie wijkparades met het thema “Muziek zonder Muren”.

De wijkparade in De Meern start om 14.00 uur met een optreden bij de Zonnewijzer. Daarna volgen er muzikale verrassingen dwars door de wijk. We sluiten de dag af met een spetterend slotconcert van Orkest de Tegenwind en De Feestband van De Bazuin De Meern om 16.00 uur bij De Dorpstuin.

We brengen een muzikaal feestje naar De Meern, waar je als muzikant bovendien aan mee kunt doen. Heb jij altijd al willen soleren samen met een groot orkest? Kijk dan op orkesttegenwind.nl/projecten voor meer informatie en hoe je je kunt aanmelden.

Reacties

Cookieinstellingen