Kermis weer neergestreken in Vleuten

Foto: L. Oorschot

De kermis is weer neergestreken in Vleuten. Na twee uitgestelde edities door de coronapandemie kon de kermis eindelijk weer op het Dorpsplein in Vleuten opgezet worden. De botsende botsautootjes, draaiende draaimolens en vele andere attracties waren als vanouds weer te zien. Door Lisette Oorschot 

Vooral de kinderen hebben het erg naar hun plezier en velen gaan dan ook alle attracties af. Naast de attracties zijn er natuurlijk allerlei lekkernijen te halen zoals de roze, mierzoete suikerspinnen die wegsmelten op je tong of de zalige zuurstokken en Spaanse churros. Uiteraard zijn ook de tentjes aanwezig waar je ouderwets ballen kan gooien of kan schieten op bewegende doelen om die ene prijs te winnen. De kermis staat nog tot en met zondag 15 mei op het Dorpsplein in Vleuten.

Reacties

Cookieinstellingen