Naschoolse sportactiviteiten voor kinderen uit de wijken Het Zand & Parkwijk in mei en juni

Foto: Brede School

Een aantal naschoolse sportieve activiteiten vinden plaats voor kinderen uit de wijken Het Zand en Parkwijk.

Er wordt gestart op dinsdag 10 mei met SportMix voor groep 3 t/m 7 om 15.00 uur. Kom na schooltijd naar het voetbalveld in Park Groot Zandveld en doe mee met de verschillende sporten gedurende 8 weken die gratis aangeboden worden onder begeleiding van Mathieu van SportUtrecht.

Atletiek voor groep 3 t/m 8 begint deze dinsdag 10 mei om 17.00 uur op de atletiekbaan in het Amaliapark. Wat een mooie kans om 8 weken lang met U-Track te werken aan de basisbeginselen van atletiek.

Of maak 5 weken lang kennis met de kungfulessen van de Wudao Kungfu school waar je mind, body & spirit traint. Met de standen- , stoot- en traptechnieken worden vaardigheden als balans, coördinatie, flexibiliteit en zelfvertrouwen geoefend. De lessen worden op verschillende dagen en tijden gegeven en starten in de week van 17 mei.

Voor al deze activiteiten graag inschrijven via de website: https://bredeschoolutrecht.nl/het-zand/activiteiten/
Neem een kijkje en schrijf je op tijd in want vol is vol!
De activiteiten vinden plaats onder de paraplu van Brede School Het Zand en De Klimroos en zijn in samenwerking met diverse wijk(sport)organisaties tot stand gekomen.

De Brede Scholen Het Zand en De Klimroos en haar partners verzorgen drie keer per jaar een naschools aanbod dat open staat voor alle kinderen uit de (omliggende) wijk.
Verdere informatie bij de brede schoolcoördinator: [email protected] of [email protected]

Cookieinstellingen