Windturbines in Utrecht: Buren van Rijnenburg houdt debat

Foto: Pixabay

Moeten er windturbines komen in Rijnenburg of Lage Weide? De actiegroep Buren van Rijnenburg houdt zaterdag 19 februari tussen 14:00 tot 16:00 een debat hierover.

Het debat, georganiseerd samen met StadsPodiumUtrecht en Buren van Lage Weide, kent 3 rondes en zal worden geleid door een onafhankelijk en professioneel debatvoorzitter. In de 1e ronde geven bewoners (BvLageWeide en BVRR) aan wat zij meekrijgen over de mogelijke plaatsing van windturbines en welke vragen en zorgen ze daarbij hebben.
In de 2e ronde geven experts (voor- en tegenstanders) op het gebied van windenergie toelichting en hun mening ten aanzien van diverse stellingen. In de 3e ronde gaan twee politici met elkaar in debat over de noodzaak in relatie tot de energie-opgave en de rol die Utrecht hierin wil/zou moeten vervullen.

Je hebt de mogelijkheid om het debat via een livestream te volgen en mee te doen met de polls. Klik dan de 19e om 14:00 uur op deze link. Maar heel graag zien we je juist in de zaal. Het adres is Zimihc Theater Stefanus, BraziliĆ«dreef 2. We hebben een heel ruime opstelling. Stuur nu een inschrijfmailtje naar [email protected] en vermeld in het onderwerp ‘BVRR’.

 

Cookieinstellingen