Postzegelvel Beleef de natuur van Landgoed Haarzuilens

Foto: Post.nl

Post.nl brengt een postzegelvel uit van Landgoed Haarzuilens. Het postzegelvel maakt deel uit van de meerjarige serie Beleef de natuur 2021-2023. Op de postzegels komen afbeeldingen voor van planten en dieren in bijzondere Nederlandse natuurgebieden.

Het betreft een 3e uitgifte van 2021 en het vel bestaat uit tien postzegels voor de prijs van 9,60 euro. Op de postzegels Beleef de natuur – Landgoed Haarzuilens zijn de volgende bewoners van dit natuurgebied afgebeeld: haas, schaatsenrijder, beuk, boomklever, buizerd, gewone esdoorn, bastaardkikker, knotwilg, viervlek en tamme kastanje.

Verwarrend is wel dat Post.nl op haar site spreekt over een ‘duingebied in Noord-Holland’.

Het postzegelvel Beleef de natuur – Landgoed Haarzuilens is een ontwerp van grafisch ontwerper Frank Janse uit Gouda.

 

Reacties