Minkema leerlingen voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis

Foto: Wilhelmina Kinderziekenhuis

Op 8 en 11 november maken vmbo-leerlingen van het Minkema College allerlei creaties tijdens workshops op school, zoals sleutelhangers, sieraden, kaarten en puzzels. Deze creaties kunnen door iedereen uit Woerden en omgeving worden besteld via een speciaal door leerlingen gemaakte website: www.minkema.nl/wkz. De opbrengst van de verkochte producten gaat naar het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht.

In de week van 15-18 november bezorgen de leerlingen de bestelde creaties aan huis. Mocht thuisbezorgen niet lukken, dan is het ook mogelijk om vanaf 19 november de bestelling op te halen bij de receptie van onze locatie aan de Steinhagenseweg 3a te Woerden.

Burgerschapsonderwijs

Deze goede doelenactie van de leerlingen sluit goed aan bij het burgerschapsonderwijs van het Minkema College. Burgerschap zit in het DNA van de school en vormt een belangrijk onderdeel van het lesprogramma. Leerlingen ontplooien zich op school hierdoor niet alleen als individu, maar ook als onderdeel van de samenleving. ‘Samen staan we sterk’ is een belangrijk motto binnen de school. Leerlingen zetten zich in voor diverse maatschappelijke projecten.

Reacties

Cookieinstellingen