Volt! heeft nog ruimte voor leerlingen

Foto: NLR
VLEUTEN – De eerste ronde voor de overstap van het primair onderwijs (PO) naar het voortgezet onderwijs (VO) is achter de rug. Veel leerlingen kunnen terecht op de school van eerste keuze. Voor sommigen is het misschien een teleurstelling dat ze zijn uitgeloot.

Ben je uitgeloot en zoek je een brugklas van basis t/m havo niveau, dan kun je nog kennismaken met Volt!Toekomstmakers op vrijdag 2 en dinsdag 6 april. Op deze dagen zijn er tussen 19:00 en 20:00 uur speciaal voor de Tweede Ronde extra online momenten. 

Volt! leerlingen zijn veel praktisch bezig zijn en passen de theorie in de praktijk toe. Ze maken kennis met de nieuwste technologieën (zelfs in de niet-technologische vakken zoals Zorg & Welzijn) en ontdekken vooral waar de eigen talenten liggen in de lessen Toekomst.
Nieuwsgierig naar wat VOLT! kan bieden, kijk dan op www.volt.eu of stuur een mail naar [email protected].

Reacties