Sommige musea gaan tijdelijk open. Zo ook Slot Zuylen

Foto: NLR

Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 april opent Slot Zuylen even weer haar poorten voor bezoekers. Deze tijdelijke openstelling is onderdeel van een pilot die in samenwerking met de Rijksoverheid wordt georganiseerd.

Verschillende brancheorganisaties en ministeries doen onderzoek naar een veilige en verantwoorde manier om erfgoedinstellingen te openen. Slot Zuylen is tijdens dit weekend een van de testlocaties en mag bezoekers verwelkomen.
De kaartverkoop start na de officiële goedkeuring van de Rijksoverheid op dinsdag 6 april. Kaarten kunnen vanaf dinsdag 6 april 18:00 uur worden gereserveerd via de website van Slot Zuylen.

Wel testen voor toegang

Naast een geldig toegangsbewijs heb je ook een testbewijs nodig, verkregen via een aangesloten testaanbieder. Laat je binnen 40 uur voor je bezoek testen. Negatief getest? In de CoronaCheck-app zet je de testuitslag om in een digitaal testbewijs. Ook kun je het testbewijs dat je bij je uitslag krijgt printen. Neem je testbewijs mee naar je bezoek. Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot het museum.

Maatregelen voor bezoek aan het Slot

  • Bezoek aan Slot Zuylen kan alleen met een online reservering.
  • Om de veiligheid van onze bezoekers te kunnen garanderen werken we met tijdslots. Met een ticket is het mogelijk om vrij rond te lopen in het kasteel en de tuin.
  • We bieden tijdens het bezoek een audiotour aan. Neem hiervoor een eigen smartphone en oortjes mee.
  • Ook tijdens de pilot gelden alle coronamaatregelen.

Reacties