Leuke activiteiten tegen de verveling in de voorjaarsvakantie

Foto: durf

In de voorjaarsvakantie van 22 t/m 26 februari  organiseert DURF! samen met alle partners uit de wijk een divers activiteiten programma voor jongeren tussen de 8 en 24 jaar, genaamd de ‘Urban Mix’. De activiteiten worden over het algemeen digitaal aangeboden of in kleine vorm fysiek in de buitenlucht op plekken zoals Vleuterweide, het Máximapark of in De Meern.

Zo wordt er op de maandag 22 februari een @HOMEQUIZ georganiseerd. Dit is een online pub quiz waar je gezellig vanuit je luie stoel samen met je vrienden, ouders of huisgenoten aan mee kan doen. Op 23 februari wordt een vossenjacht gehouden die in het teken staat van sport. Er zijn drie niveaus. Zelf sporten kan ook: op 24 februari wordt er gevoetbald bij Azotod. Zolang je 17 jaar of jonger bent kan je je opgeven. Je kan je in je eentje opgeven, maar ook voor een groep van 4.
Verder kun je nog muffins bakken, dansen of meedoen met een run van vijf kilometer.

Meer weten? Kijk dan op https://bredeschoolutrecht.nl/vleuterweide/activiteiten/. Inschrijven kan door een mail te sturen naar [email protected] of te dm’en naar @projectdurf. Voor meer informatie over de activiteiten van DURF! kan je terecht op de site van Project DURF!: https://www.durf.info/agenda/

 

Reacties