Amsterdammer verdwaalt in Leidsche Rijn en gaat te voet verder

Foto: Politie

De bestuurder van deze Mercedes had wel een heel bijzondere parkeerplek uitgekozen: midden op het fietspad op het Berlijnplein. De politie had een melding ontvangen over een Mercedes die dwars op de weg zou staan en overig verkeer zou blokkeren.

“Tot onze verbazing stond de auto overdwars op het fietspad. Het voertuig bleek ook nog eens onafgesloten en er was geen enkel zicht op de bestuurder”, aldus de politie op Instagram. “Door de bijzondere situatie maakten wij ons zorgen om de gezondheid van de bestuurder. De eigenaar van het voertuig kwam uit Amsterdam en wij hebben collega‚Äôs gevraagd daar langs te gaan.”

Te voet verder

De politie kreeg telefonisch contact met de familie van de bestuurder. Hij bleek in goede gezondheid te zijn. Hij moest naar een afspraak en was verdwaald geraakt. Hierop had hij zijn auto laten staan en was te voet verder gegaan….

Misschien ‘dacht’ zijn navigatie dat hij al op de ondergelegen A2 reed en leidde dat tot enige frustratie?

Reacties