Club Wat Nou? voor jongeren van start in de CultuurCampus

Foto: cultuur19

Een middagprogramma speciaal voor jongeren in de CultuurCampus in Vleuterweide. Om samen muziek te maken, te gamen, te sporten of creatief bezig te zijn. Of om te chillen. Dat is er vanaf 10 december.

Het initiatief heet ‘Club Wat Nou’ en is een samenwerking tussen De Wilg en Cultuur19. Het is de bedoeling dat het een veilige en vertrouwde club is waar je elke week naartoe kunt. Vrienden maken en samen leuke dingen doen op donderdagmiddag. Wie meer wil weten over Club wat nou of zich wil aanmelden, kan contact opnemen met activiteitencoördinator jongeren: Antwan Cornelissen (foto) via [email protected] of 06-3637 6411.

‘Club Wat Nou’ is een initatief van De Wilg en Cultuur19. De Wilg ondersteunt mensen met een beperking, verstandelijk/ psychisch, in het (weer) actief meedoen in de maatschappij. Dit doet zij door het organiseren van verschillende (vrijetijds-) activiteiten, het geven van voorlichting & training en begeleiding bij het verrichten van vrijwilligerswerk. Onder de naam KLUB19 organiseert Cultuur19 programma’s voor en met jongeren in Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern, die geïnteresseerd zijn in cultuur maken en meemaken.

Cookieinstellingen