Deelauto’s en deelfietsen voor gedupeerde ondernemers in Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern

Foto: Innovactory

De reisapp Gaiyo stelt alle deelfietsen en deelauto’s in de Utrechtse wijken Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern beschikbaar voor ondernemers die door de coronacrisis in financiële moeilijkheden zijn gekomen. Horecazaken en winkeliers die normaal gesproken niet bezorgen en dat nu wel zijn gaan doen of willen gaan doen, kunnen in de maanden november en december kosteloos gebruik maken van de diensten die Gaiyo aanbiedt.

Zo kunnen ze hun producten op een veilige en goedkope manier blijven verkopen. De deelfietsen die Gaiyo aanbiedt in haar app staan verspreid door heel Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern. Voor restaurants of winkeliers die noodgedwongen moeten bezorgen, is de aanschaf van één of meerdere (elektrische)fietsen een extra kostenpost.

Praktische oplossing

Door heel het stadsdeel staan deelbare fietsen van het merk Donkey Republic en kunnen voor deze groep de praktische oplossing bieden, zodat ze hun service kunnen blijven aanbieden. Voor langere bezorgritten zijn er deelauto’s beschikbaar. Ondernemers die interesse hebben in het gebruik van deze diensten kunnen contact opnemen met Steven Hendriks via het emailadres: [email protected]. Aanmelden kan tot en met vrijdag 20 november.

Cookieinstellingen