Stel al je vragen aan een archeoloog in Museum Hoge Woerd

Foto: MB

Iedereen met een bijzondere vondst of een prangende vraag kan vanaf 2 oktober elke vrijdag terecht in Museum Hoge Woerd. Dan is er een ervaren archeoloog aanwezig om vondsten te beoordelen en vragen te beantwoorden.

De archeoloog is dan te vinden in Castellum Hoge Woerd, waar ook de ArcheoHotspot van het museum zich bevindt. Daar wordt archeologie tastbaar en toegankelijk gemaakt. Als je een bijzonder object hebt opgegraven in je achtertuin of een interessante scherf hebt gevonden tijdens een wandeling kun je deze laten beoordelen. Ook kun je ze laten fotograferen voor toekomstig onderzoek. Maar gewoon van alles vragen wat met archeologie te maken heeft kan dan ook. Elke eerste vrijdag van de maand zit er een archeoloog klaar van 14.30 tot 16.00 uur bij Castellum Hoge Woerd.

Het museum is gratis toegankelijk, maar reserveren is vanwege corona verplicht. Kijk voor de actuele openingstijden opĀ www.museumhogewoerd.nl. Voor de ArcheoHotspot geldt vrije inloop, maar wel op afstand van anderen.

Cookieinstellingen