Indekerngezond start crowdfunding in Leidsche Rijn

Foto: indekerngezond

Op zaterdag 12 september om 13:30 start de crowdfunding-campagne van Indekerngezond. De droom van Indekerngezond is om een uniek en bruisend wijkplatform te zijn voor en door bewoners van Leidsche Rijn, Vleuten-De Meern. Een plek waar wijkbewoners van betekenis zijn en hun waardevolle bijdrage kunnen leveren voor een positief gezonde en veerkrachtige wijk.

Bij Indekerngezond kun je deelnemen aan diverse activiteiten. Deze worden stuk voor stuk georganiseerd door enthousiaste wijkbewoners, die vanuit hun hart hun talent inzetten bij Indekerngezond. Deze activiteiten richten zich op Positieve Gezondheid. Centraal staan meedoen, in je kracht staan, betekenisvol leven en eigen regie. Elke dag weer merken zij hoe goed dat mensen doet. Bij Indekerngezond dromen ze ervan dat de komende jaren nog veel meer wijkbewoners bij Indekerngezond komen meedoen en regie nemen over hun leven en gezondheid.

Je kunt meehelpen aan een in de kern gezonde wijk door de crowdfunding te steunen. Deze crowdfunding is voor de totstandkoming van een wekelijks aanbod van activiteiten. Met de opbrengsten zorgt Indekerngezond voor een goed gevulde agenda. Ook gebruiken ze de opbrengst van de crowdfunding om de vrijwilligers verder te versterken met scholing en intervisie in het toepassen van het gedachtegoed van Positieve Gezondheid.

Meer weten of steunen? Zie crowdfunding Indekerngezond.

Reacties