Italiaanse sferen op Kasteel de Haar

Foto: Italië evenement

Komend weekend wordt Kasteel de Haar ondergedompeld in Italiaanse sferen tijdens het jaarlijks terugkerende Italië Evenement in de tuinen van het kasteel.

Met meer dan 200 artiesten, kunstenaars, koks en exposanten laat Italië zich op 11, 12 en 13 september van zijn mooiste, lekkerste en beste kant zien. Het wordt een gezellige boel op pleinen en terrassen, terwijl je in de stands veel vertrouwds en nieuws uit Italië vindt. Ook zijn er leuke dingen georganiseerd zoals de Fiat 500-verkiezing. Dit ‘bultje’ is een van de kenmerkendste auto’s van Italië en ze rijden er nog altijd rond. De mooiste Fiatjes worden tijdens het evenement beloond. Je kunt ook kiezen voor een echte Italiaanse picknick in het gras, even weg van de stands en drukte. De kasteeltuinen zijn groot genoeg.

Maatregelen

Het evenement heeft tal van regels opgesteld om al het bezoek in goede, veilige banen te begeleiden. Zo moet je van te voren reserveren en zijn de paden eenrichtingsverkeer. Er zijn mondkapjes en handengel beschikbaar en het terrein is wat ruimer opgezet dan voorgaande jaren. Nu nog hopen op de zon!

 

Reacties