Corona-proof op de foto bij de zilveren appel in Vleuten

Foto: Frouke Ringenoldus

In het centrum van Vleuten staat een enorme zilveren appel. Deze appel is maandag tweede Pinksterdag het decor van een bijzondere fotoshoot. Iedereen mag op de foto – gemaakt door een professionele fotograaf – en de je mag zelf weten wat je voor je portret betaalt. De opbrengst gaat in z’n geheel naar Voedselbank Leidsche Rijn.

Die appel is al vaak gefotografeerd door fotograaf Frouke Ringenoldus. Zij vindt hem bijzonder fotogeniek. Bij deze appel kan maandag tweede Pinksterdag iedereen die wil op de foto. Met of zonder appel, alleen of met iemand anders. Zo’n fotoshoot van Frouke kost normaal 125 euro, Maar tijdens deze bijzondere shoot mag je zelf beslissen wat je de foto’s waard vindt door je bijdrage in de aanwezige spaarpot te doen. Hiermee steun je het goede doel want alle bijdragen gaan naar de Voedselbank Leidsche Rijn. De foto’s ontvang je via de email, zodat je hem zelf eenvoudig kunt afdrukken in formaat 13×18 cm. Wil je een grotere afdruk, dan kan Frouke dat regelen.

Wil je zo’n foto, kom dan aanstaande maandag tussen 12 en 14 uur naar de appel in Vleuten. Wel corona-proof natuurlijk met 1,5 meter afstand!

Reacties