Wasstraat De Meern is een coronaproof uitje met alles op afstand

Foto: MB

Soms lijkt het of alles stil ligt in deze ‘intelligente lockdown’, maar gelukkig gaat veel ook door. Wij bezochten een aantal plekken waar het min of meer business as usual is in deze coronatijden. Zo kwamen we langs de Wasstraat De Meern op bedrijventerrein Oudenrijn.

“Dit is prima te doen in coronatijd”, zegt manager Bas BourgondiĆ«n van De Wasstraat. Hij wijst om zich heen: “Kijk, we hebben de stofzuigplekken wat groter gemaakt en er hekken geplaatst.” De lijnen op de vloer tellen nu niet meer, want de plekken waar je je auto kunt stofzuigen zijn groter. Aan beide kanten is een plek minder. “Maar er is nog altijd genoeg ruimte voor iedereen”, aldus Bas.

Dogwash

In de wasstraat zelf spuiten medewerkers de auto schoon, zoals altijd op ruime afstand van de auto. De klant blijft gewoon in de auto zitten en rekent op afstand af. “Kijk, die stofzuigerslangen zijn eigenlijk het enige dat je hier aanraakt als klant dat niet van jezelf is”, vertelt Bas. “Dus die reinigen we om de haverklap. En het koffiehoekje is gesloten.”

De zogehete ‘dogwash’, waar je je hond kunt wassen is ook gewoon open trouwens, daar wordt net als altijd volop gebruik van gemaakt….

Reacties