Ook Emmaus gaat weer open

Foto: Emmaus

We ontvingen van Emmaus Domstad het bericht dat de kringloopwinkels van Emmaus weer opengaan. En ook dat is goed nieuws.

Emmaus Lombok is vanaf 12 mei weer open, Emmaus Parkwijk en Emmaus Overvecht wat later vanaf 20 mei. Wel gelden er dan nog speciale maatregelen. Je kunt nog steeds niet gezellig samen gaan winkelen; het is de bedoeling dat je in je eentje komt. Ook mag er maar een bepaald aantal klanten per winkel naar binnen. En: je mag maar twintig minuten binnen blijven.

De Stits

De container op afvalscheidingsstation De Stits blijft vooralsnog gesloten. Wel kun je je tweedehands spullen laten ophalen door medewerkers van Emmaus. Dat kan door een afspraak te maken via Emmaus Haarzuilens, telefoonnummer 030 677 1540. Het is nog steeds niet de bedoeling dat je spullen die je wilt doneren voor de deur zet!

Emmaus steunen

En je kunt Emmaus intussen steunen in deze huidige moeilijke situatie. Emmaus Domstad in Utrecht doet namelijk zeer zinvol werk door mensen uit een probleemsituatie op te vangen. Dit zijn met name dak- en thuislozen; Emmaus biedt hen de mogelijkheid hun leven weer op te bouwen. De inkomsten komen uit de kringloopwinkels die nu dus dicht zijn. Bewoners en vrijwilligers werken daar samen. Met de opbrengsten worden tevens projecten gesteund in binnen- en buitenland. Steunen kan door een gift over te maken op NL74 RABO 0140 8317 62, ten name van Emmaus Domstad en onder vermelding van “gift”. De dank is groot!

Cookieinstellingen