Ook Maximus Brouwerij gaat omzet van nieuwe webshop met de Utrechtse horecasector delen

Foto: maps

Maximus Brouwerij uit Leidsche Rijn omarmt het initiatief van brouwerij Van de Streek en De Leckere en gaat eveneens tien procent van de inkomsten van haar vandaag geopende webshop in de vorm van bier aan de Utrechtse horeca doneren.

Maximus onderstreept het belang van de horeca voor de gezelligheid in Utrecht en vindt het noodzakelijk dat de sector daar waar mogelijk steun krijgt – uit de sector zelf en van de overheid. Ewald Visser, directeur van Maximus: “Het zijn bijzonder tijden. Ons proeflokaal/café in Leidsche Rijn is uiteraard gesloten, maar we blijven wel actief met de verkoop van bier uit onze brouwerijwinkel. Daarnaast proberen we nieuwe initiatieven uit en sinds vandaag met onze nieuwe webshop. We zijn blij dat we ons bedrijf voorlopig staande kunnen houden, maar leven heel erg mee met de Utrechtse horeca die het heel moeilijk heeft en zal blijven hebben. In navolging van anderen willen wij Utrechtse cafés en restaurants ook dat extra steuntje in de rug geven als ze hun zaken gaan heropenen. Samen staan we sterker!” Klanten van onze webshop kunnen bij aankoop aangeven welke horecagelegenheid ze willen steunen. Ook als ze dat vergeten zorgt Maximus ervoor dat 10% van hun aankoop aan de horeca besteed wordt.

 

Reacties