Hart onder de riem van de lokale horeca

Foto: Beuk Horeca

Misschien heb je deze enorme reclamemast al gezien, langs de N230, tussen de A2 en A27 ter hoogte van Lage Weide? Hij is bedoeld om de lokale horeca een hart om de riem te steken.

Want de horeca heeft het moeilijk, nu de deuren noodgedwongen gesloten zijn. Veel restaurants zijn overgestapt op bezorgen en afhaalmaaltijden, maar dat is natuurlijk altijd minder dan wanneer de tent vol zit met gasten. De reclamemast van 9 meter breed en 12 meter hoog (108 m²) is een initiatief van Beuk Horeca, totaalleverancier voor de horeca (apparatuur, meubilair, etc). Ook daar is het nu wat stiller, maar het bedrijf wil toch de plaatselijke horeca een hart onder de riem steken. “Het is dan ook een oproep om met zijn allen de schouders eronder te blijven zetten tot we met zijn allen weer van de Horeca mogen genieten”, aldus Beuk Horeca.

 

Reacties