Bij Only for Men kun je nu digitaal een pak kopen

Foto: only for men

Vanaf april biedt mannenmodewinkel Only for Men hun persoonlijk stijladvies niet alleen in de winkel, maar ook digitaal. Op deze manier kan de winkel de persoonlijke service op een veilige afstand doorzetten via een videocall met de modeadviseur naar keuze.

Uiteraard is het nog steeds mogelijk om een afspraak te maken in de winkel in Leidsche Rijn Centrum. Only for Men werkt in deze periode bij voorkeur op afspraak, zodat de regels van het RIVM op de juiste manier gehandhaafd kunnen worden.

Online afspraak maken

Bestel je liever online, maar weet je niet welke pasvormen, kleuren en dessins het beste bij je passen? Wellicht heb je speciale verzoeken of wil je alvast weten wat je opties voor een trouwpak zijn, zonder nu in een winkel aanwezig te hoeven zijn? Dan kan je gemakkelijk via een kosteloze belafspraak sparren met een adviseur. Kies jouw favoriete winkel, datum en tijd online via de afspraakmodule.
Of het digitale stijladvies ook na 28 april actief blijft, weet de modewinkel nog niet. De keuze hiervoor is geheel afhankelijk van de wensen van hun klanten en het succes van de digitale service.

Reacties