Memoryspel met 50 lokale ondernemers uit Leidsche Rijn en omgeving

Foto: Secrass

Dankzij een mooie samenwerking met 50 lokale ondernemers is het ‘Ondernemers Memoryspel’ gemaakt. Secrass Grafisch uit Vleuten nam het initiatief om ondernemers uit Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn in deze lastige periode wat extra aandacht te geven.

“Mensen blijven toch veelal binnen en rondom huis, dit memoryspel is een leuke afwisselende bezigheid voor het gezin”, aldus Ed Goselink van Secrass Grafisch. Hij benadrukt nog eens het belang van binnen blijven; zo kwam hij op het idee van het memoryspel. “Het is leuk om te spelen en je ziet de verschillende ondernemingen weer een keer langs komen.”

Eerste 250 gratis

Ben je nieuwsgierig naar dit spel? Ga dan snel naar Secrass Grafisch (Schoolstraat 24 in Vleuten). De eerste 250 spellen geven ze gratis weg (normale verkoopprijs bedraagt Euro 8,50). Leuk spel voor tijdens de Paasdagen!

Reacties