Leidsche Rijn Nieuws trekt recordaantal bezoekers

Foto: Nieuws.nl

Het nieuws rondom het COVID-19 virus trekt elke dag meer lezers op nieuwssites. Dat merken we ook op onze site en de social media van Leidsche Rijn Nieuws Leidsche Rijn Nieuws.

Onderzoekers zien het bereik van nieuwswebsites en met name lokale nieuwssites duidelijk toenemen sinds donderdag 27 februari. Zo kende Leidsche Rijn Nieuws afgelopen weken een ‘aardige’ drukte met bijna 200.000 pageviews in de maand maart. Dit is voor bedrijven het moment om naamsbekendheid te vergroten, onder meer door te adverteren. Want als je bedrijf in beeld blijft tijdens deze lastige periode, blijf je ook bij de consumenten onder de aandacht. Nu adverteren betekent ná de crisis een voorsprong op de concurrent.

De salesmanager van Leidsche Rijn Nieuws bespreekt graag met je hoe je optimaal kunt adverteren op lokaal niveau tegen een concurrerende prijs. Meer weten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren, onze salesmanager: 06-40253846.

Reacties