Diverse runs in Leidsche Rijn openen inschrijving

Foto: Halve van de Haar

Dat we graag hardlopen hier in Leidsche Rijn is direct duidelijk op het Lint: daar wordt dagelijks van vroeg tot laat volop gerend. Het is dan ook lekker ‘loopasfalt’. Daarom vinden hier ook veel runs plaats: ‘wij’ vinden dat leuk. De inschrijvingen zijn nu geopend.

Je kunt je nu al inschrijven voor de Halve van de Haar en voor de Loop van Leidse Rijn en de Lint Wurmpie Run. De Loop van Leidsche Rijn en de Lint Wurmpie Run – deze twee horen bij elkaar: de Lint Wurmpie Run is voor kinderen – vindt plaats op tweede Paasdag: 13 april. Je kunt kiezen tussen 5, 10 en 15 kilometer van de Loop van Leidsche Rijn, 1 of 2 kilometer van de Abrona G Loop en kinderen kunnen kiezen tussen 500 meter, 1 of 2 kilometer. Meer info en inschrijven: www.deloopvanleidscherijn.nl. Inschrijven kan tot eind februari.

Kasteelloop

Op zondag 14 juni 2020 vindt de zesde editie van de Kasteelloop De Halve van De Haar plaats. Loopfanaten kunnen zich via www.dehalvevandehaar.nl inschrijven voor deze loop. De deelnemers worden dit jaar ontvangen in de Kasteeltuinen, dit biedt de lopers een prachtig uitzicht op Kasteel de Haar terwijl ze zich voorbereiden op hun sportieve uitdaging. Nieuw dit jaar is De Kasteelwandeling van De Haar op zaterdag 13 juni de dag voor de loop. Er kan gekozen worden voor een parcours van 10 km of 20 km. Met de start en finish in de kasteeltuinen is dit een mooie wandeling!

Cookieinstellingen