Gluren bij de buren op 9 februari

Foto: Vincent Teeuwen

Gluren bij de Buren is dit jaar op zondag 9 februari 2020. Vanuit liefde voor podiumkunsten tovert Gluren bij de Buren huiskamers om tot tijdelijke podia voor lokaal talent. Ook in 17 huiskamers in Leidsche Rijn is podiumkunst te bewonderen.

Een op de drie Nederlanders houdt zich wekelijks bezig met kunstbeoefening. Of je nu rapper, dichter, balletdanser of theatermaker bent. Jong en onbeschreven of een ervaren rot in het vak. Op jezelf aangewezen als singer-songwriter of onderdeel van een 30-koppig koor. Deze mensen staan op 9 februari in de (huiskamer)spotlights. Elk optreden is een co-creatie tussen gastheer/-vrouw en act. Gezamenlijk creƫren zij een uniek feestje, waarbij de omliggende buurt wordt betrokken en geƫnthousiasmeerd. In een intieme setting staat de koffie klaar en heeft de act direct contact met zijn publiek. De optredens zijn laagdrempelig en gezellig. Bovendien leer je gemakkelijk mensen uit je buurt kennen.

Wil je weten in welke woonkamers in Leidsche Rijn muziek, theater, zang of dans te zien is 9 febrauri, kijk dan hier: glurenbijdeburen in Utrecht.

Cookieinstellingen