Feestelijke opening kunstgrasveld Park De Balije in Veldhuizen

Foto: Marieke Schurink

In Park de Balije ligt het spiksplinternieuwe kunstgrasveld ‘B plein’, naar wens van kinderen uit de buurt. Het gras is kort en vlak, de doeltjes staan recht en het speelveld is niet meer kaal en modderig.

Kortom, nu kan er echt gevoetbald worden. Luca van 14 jaar is de initiatiefnemer van het kunstgrasveld. De kinderen uit de buurt hebben zelf handtekeningen opgehaald en Luca heeft samen met zijn moeder een aanvraag gedaan voor het Initiatievenfonds. Vanaf december kon iedereen ideeën aanleveren voor een naam voor dit veldje. De winnende naam ‘B plein’ is gekozen door de jongens die betrokken waren bij het initiatief. Op het bord staan in het onderschrift de initialen van de initiatiefnemers, die samen het woord W.A.L.S. maken, wat ook ‘verbinden’ betekent.

Reacties

0