Systers fashion & more stopt in winkelcentrum Terwijde

Foto: Systers fashion & more

“We stoppen hier, maar gaan ergens anders verder”, aldus Heleen en Krista, de eigenaren van Systers fashion & more in winkelcentrum Terwijde.

Gisteren meldden we dat SterkStore in winkelcentrum Vleuterweide de deuren sluit wegens teruglopende klantenaantallen, maar schoonzussen Heleen en Krista van Systers fashion & more hebben een andere reden: “Wij hebben geen last van teruglopende klantenaantallen, maar wij zijn toe aan een volgende stap.”

Speciale avonden

Die locatie is waarschijnlijk niet in Leidsche Rijn; het tweetal kijkt breder. “We hebben her en der al wat lijntjes uitstaan, maar er is nog niets concreet. Einde van de maand hopen we meer te kunnen zeggen.” Als de winkel in Terwijde eind van deze maand sluit, blijven de eigenaren nog wel actief op de sociale media. “We hebben een grote groep vaste klanten die we willen blijven bedienen. Zij kunnen online bij ons shoppen, maar we willen ook de gelegenheid bieden om op een speciale avond te komen passen. Dat gaan we straks zeker organiseren. We verdwijnen niet helemaal.”

Nieuwe uitdaging

Intussen hebben de dames wel erg veel zin in een volgende stap. “We hebben ambitie en die past niet op winkelcentrum Terwijde. Dan kun je twee dingen doen: stoppen, of elders op een andere manier verder gaan. In dat laatste hebben we heel veel zin. Het is echt een leuke nieuwe uitdaging voor ons!”

Er is nu opruiming met hoge kortingen bij Systers fashion & more.

Reacties