Lokale kunst als kerstcadeau

Foto: KunstKerstKado

Leidsche Rijn barst van de creatievelingen, de één weliswaar professioneler dan de ander, maar er worden veel leuke en mooie dingen gemaakt. Die zijn te koop tijdens de speciale kerstverkoopexpositie van plaatselijke kunstenaars.

Het Atelier aan de Alendorperweg 10a wordt donderdag 12 tot en met zaterdag 14 december omgetoverd tot de Kunst-Kerst-Kado-Ateliershop. Je kunt  er allerlei kunst kopen zoals kleine beeldjes van steen of keramiek, glaswerk, ingelijste tekeningen, schilderijen, kunstkaarten. De kunstcadeaus zijn tegen een vriendelijke prijs te koop.

14 kunstenaars

De werken zijn van 14 bevriende, plaatselijke kunstenaars uit Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern, maar ook Harmelen (Ineke Smienk, glas) en Alphen aan den Rijn (Anke van der Kwaak, keramiek). Ruimtelijk werk is er verder van: Ruth van Leeuwen en Gerda Glerum (keramiek) en Renata Nieuwenhuizen (steen). Cecile Rijnders en Irene de Kroon (kaarten, illustraties). Verder is er groter en kleiner schilderwerk van o.a. Marloes Wijtsma en andere schilders. Ook de boeken van Hans Peter Rietschoten, en dit alles opgesierd door handgemaakte kunst-kerststukken van Floja Malawi (tevens goed doel).
Donderdag, vrijdag en zaterdag, 12, 13, 14 december en donderdag, vrijdag, zaterdag 19, 20, 21 december van 12-17.00 uur. Het Atelier, Alendorperweg 10a, Vleuten, in het Maximapark.

Cookieinstellingen