Vind de gouden routepijl!

Foto: RoutesinUtrecht

Oktober is dé wandelmaand! Bomen kleuren goudgeel en de paddenstoelen schieten uit de grond. Tijdens deze wandelmaand brengt het Routebureau Utrecht het wandelnetwerk in Utrecht extra onder de aandacht met de winactie: vind de Gouden Routepijl. In het wandelroutenetwerk zitten 5 gouden routepijlen verstopt. Wie er een vindt, maakt kans op een wandelpakket t.w.v. €100.

In het westen van de provincie Utrecht ligt namelijk een prachtig wandelnetwerk waarbij je van knooppunt naar knooppunt wandelt, te herkennen aan oranje bordjes met blauwe cijfers en pijlen. In dat wandelnetwerk zitten vijf gouden routepijlen verstopt. Wandel, vind ze, maak een selfie mét de routepijl, deel die via Facebook en Instagram met de tag @RoutesinUtrecht.

1100 kilometer

Het netwerk bestaat uit 1100 kilometer wandelpaden die door knooppunten met elkaar verbonden zijn. De paden gaan ook door ons gebied en door ons omringende gemeenten als Woerden, Oudewater, Montfoort, IJsselstein en Nieuwegein. Met het wandelnetwerk stel je eenvoudig zelf een route samen of je kiest één van de vele thematische wandelroutes op RoutesinUtrecht.nl. Het Routebureau Utrecht daagt inwoners en bezoekers uit dit najaar eropuit te gaan en al wandelend op zoek te gaan naar de gouden routepijlen. De actie duurt nog tot eind oktober.

Meer info vind je op https://www.routesinutrecht.nl/winactie

Reacties