G-orkest Vleuten zoekt leden

Foto: HOV

Muziek is voor iedereen! Harmonieorkest Vleuten wil daarom starten met een nieuw G-orkest; een orkest voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang en komend najaar wil het orkest van start.

Daarom zijn ze druk op zoek naar enthousiaste muzikanten, die het leuk vinden om samen met anderen muziek te (leren) maken. Op 9 september is er een informatieavond. Harmonie Orkest Vleuten is een gezellige muziekvereniging met verschillende orkesten. Vanaf dit najaar zal het G-orkest gaan repeteren op vrijdagavond in de Cultuurcampus in Vleuterweide. Het orkest wordt geleid door een dirigent en zal bekende muziek gaan spelen. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid, bijvoorbeeld tijdens de inloop en in de pauze. Na het oefenen wordt er samen opgeruimd. Er is ondersteuning van enkele vrijwilligers. Er kan geen één op één begeleiding geboden worden.

Informatieavond

Heb je interesse in het G-orkest, kom dan naar de informatieavond op maandag 9 september aanstaande in de Cultuurcampus in Vleuterweide. Er zal meer informatie gegeven worden over Harmonieorkest Vleuten en over het orkest. Er zal ruimte zijn voor het stellen van vragen en instrumenten kunnen uitgeprobeerd worden. Aanmelden of wil je meer weten? Mail dan naar [email protected].

Cookieinstellingen