Praat mee over de evenementenlocaties in Leidsche Rijn

Foto: MB

Evenementen zorgen voor werkgelegenheid, vermaak en ontmoeting. Bewoners en bezoekers kunnen daar samen van genieten. Maar evenementen kunnen ook hinder veroorzaken, bijvoorbeeld voor omwonenden. Daarom maakt de gemeente Utrecht profielen van evenementenlocaties.

Dit doet de gemeente samen met organisatoren, bewoners en andere belanghebbenden. Deze profielen geven per locatie richtlijnen voor gebruik, en bieden duidelijkheid aan bewoners over wat zij in hun buurt aan evenementen kunnen verwachten. Eind 2019 wil de gemeente voor alle geselecteerde buitenlocaties een locatieprofiel hebben.

Denk mee

Om de ideeën van iedereen te verzamelen, organiseert de gemeente gesprekken met inwoners die willen meepraten over een bepaalde locatie en er ideeën óf zorgen over hebben. Op donderdag 11 juli staan het Waterwinpark, het Dorpsplein in Vleuten, de Haarrijnseplas en Strijkviertel op de agenda om besproken te worden. Dit is gepland in het wijkservicecentrum op het Dorpsplein in Vleuten van 19.30 tot 21.30 uur. Aanmelden kan hier.

Cookieinstellingen